Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά

July 14, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά

Πρόσφατα, η Co. υλικών διακοσμήσεων εποχής Guangzhou επιχείρησής μας, ΕΠΕ ολοκλήρωσε τον ανεφοδιασμό 12.000 τετραγωνικών μέτρων του ανώτατου ορίου μετάλλων για το πανεπιστήμιο Qassim στη Σαουδική Αραβία. Ο πελάτης αναγνώρισε ιδιαίτερα την ποιότητα των προϊόντων μας και βεβαίωσε πλήρως και αναγνώρισε την υπηρεσία που προσφέραμε για αυτό το πρόγραμμα.

 

Ιδρυμένο το 2004, το πανεπιστήμιο Qassim είναι ένα μη κερδοσκοπικό δημόσιο όργανο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον Al-Qassim, μια μεγαλούπολη Qassim (πληθυσμός 500.000 έως 1 εκατομμύρια). Το πανεπιστήμιο έχει επίσης τις πανεπιστημιουπόλεις σε Buraydah, Unaizah, AR Rass, Al Bukairyah, Muznib, Uqlat Assgoor, Badaya “Α, Al Khabra, Al Nabhanyah.

 

Το πανεπιστήμιο Qassim (QU) είναι πολύ ένα μεγάλο (uniRank εγγραφή: 30,000-34,999 το μικτής εκπαίδευσης όργανο σπουδαστών) της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Σαουδική Αραβία αναγνώρισε επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας Σαουδικής Αραβίας. Το πανεπιστήμιο Qassim (QU) προσφέρει τα προγράμματα και τα προγράμματα που οδηγούν στους επίσημα αναγνωρισμένους βαθμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως το προ-πτυχίο (δηλ. βεβαίωση, δίπλωμα, συνεταίρος ή ίδρυμα), πτυχίο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακό, PHD σε διάφορους τομείς της μελέτης.

 

Σε αυτό το πρόγραμμα του πανεπιστημίου Qassim, το ανώτατο προϊόν είναι 1200x1200mm sound-absorbing ανώτατο όριο επιτροπής μετάλλων σύνθετο, το οποίο έχει τις αλεξίπυρες και sound-absorbing λειτουργίες. Είναι ένα υψηλής απόδοσης προϊόν, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα σχολεία, τις βιβλιοθήκες, τα κέντρα έκθεσης, τους σταθμούς μετρό και άλλες θέσεις. Είναι η τιμή μας για να συνεργαστούμε με το πανεπιστήμιο Qassim σε αυτήν την συνεργασία.

 

Κατωτέρω είναι οι φωτογραφίες από την περιοχή εργασίας:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά  4τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Qassim σε σαουδικά Αραβικά  5