Τηλ.::
Κίνα ανώτατο όριο μετάλλων αργιλίου κατασκευαστής
Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΑΣ.

Αρχική Σελίδα

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

Η τεχνολογία γένεσης Wuxi που καθιερώνεται το 1992 είναι περιεκτικοί κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση. Έχουμε bocome τον ηγέτη στον υλικό τομέα διακοσμήσεων με περισσότερο από 27 έτη ανάπτυξης.

 

Γινόμαστε τώρα μια κλασική βιομηχανική εικόνα και ένα άριστο repulation στην ανώτατη βιομηχανία αργιλίου μετάλλων, την επιτροπή επένδυσης αργιλίου, τη διπλή κυρτή και ειδικός-διαμορφωμένη επιτροπή. Η Co. τεχνολογίας γένεσης Wuxi, ΕΠΕ καταλαμβάνει μια περιοχή 50666m2 με τα σύγχρονα εργαστήρια και το κτίριο γραφείων παραγωγής αυτοματοποίησης. Ο παρών γαλλικός εξοπλισμός ζωγραφικής SAMES αυτόματος PVDF και ο κορεατικός εξοπλισμός δύναμης KCI αυτόματος ψεκάζοντας, punching ελέγχου στοιχείων υπολογιστών και οι τέμνουσες δεξιότητες συγκόλλησης τόξων πρόκειται να κάνουν τους πελάτες μας να ικανοποιήσουν με το τεχνικό ανώτατο όριο σχεδίου και ποιότητας.

 

Πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές εφαρμοσμένης μηχανικής απασχολούνται προκειμένου να παρασχεθεί η ολοκλήρωση του σχεδιασμού, παραγωγή, που εγκαθιστά τις υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Το ISO9001: 2001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας οδηγεί για να ελέγξει την ποιότητα όλων των προϊόντων που μας κάνουν να έχουμε τη συνεργασία ευκαιρίας με το τοπ κόσμο 500 επιχειρήσεις για μακροπρόθεσμο, όπως HunterDouglas, Armstrong, και το αμερικανικό ανώτατο όριο Decoratiove.

 

Ο στόχος μας είναι ο πιό προηγμένος εξοπλισμός, η τέλεια ποιότητα, και η καλύτερη υπηρεσία, πηγαίνετε από κοινού.

Κίνα Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ΓΕΝΕΣΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : 600~800

Ετήσιες πωλήσεις : 70,000,000-80,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η τεχνολογία γένεσης Wuxi που καθιερώνεται το 1992 είναι περιεκτικοί κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση. Έχουμε bocome τον ηγέτη στον υλικό τομέα διακοσμήσεων με περισσότερο από 27 έτη ανάπτυξης.

 

Γινόμαστε τώρα μια κλασική βιομηχανική εικόνα και ένα άριστο repulation στην ανώτατη βιομηχανία αργιλίου μετάλλων, την επιτροπή επένδυσης αργιλίου, τη διπλή κυρτή και ειδικός-διαμορφωμένη επιτροπή. Η Co. τεχνολογίας γένεσης Wuxi, ΕΠΕ καταλαμβάνει μια περιοχή 50666m2 με τα σύγχρονα εργαστήρια και το κτίριο γραφείων παραγωγής αυτοματοποίησης. Ο παρών γαλλικός εξοπλισμός ζωγραφικής SAMES αυτόματος PVDF και το κορεατικό KCI που ο αυτόματος ψεκάζοντας εξοπλισμός δύναμης, punching ελέγχου στοιχείων υπολογιστών και οι τέμνουσες δεξιότητες συγκόλλησης τόξων πηγαίνουν στους πελάτες makeour ικανοποιούν με το τεχνικό ανώτατο όριο σχεδίου και ποιότητας.

 

Πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές εφαρμοσμένης μηχανικής απασχολούνται προκειμένου να παρασχεθεί η ολοκλήρωση του σχεδιασμού, παραγωγή, που εγκαθιστά τις υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Το ISO9001: 2001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας οδηγεί για να ελέγξει την ποιότητα όλων των προϊόντων που μας κάνουν να έχουμε τη συνεργασία ευκαιρίας με το τοπ κόσμο 500 επιχειρήσεις για μακροπρόθεσμο, όπως HunterDouglas, Armstrong, και το αμερικανικό ανώτατο όριο Decoratiove.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Η Co. τεχνολογίας γένεσης Wuxi, ΕΠΕ καταλαμβάνει μια περιοχή 50666m2 με τα σύγχρονα εργαστήρια και το κτίριο γραφείων παραγωγής αυτοματοποίησης. Ο παρών γαλλικός εξοπλισμός ζωγραφικής SAMES αυτόματος PVDF και το κορεατικό KCI που ο αυτόματος ψεκάζοντας εξοπλισμός δύναμης, punching ελέγχου στοιχείων υπολογιστών και οι τέμνουσες δεξιότητες συγκόλλησης τόξων πηγαίνουν στους πελάτες makeour ικανοποιούν με το τεχνικό ανώτατο όριο σχεδίου και ποιότητας.

 

Πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές εφαρμοσμένης μηχανικής απασχολούνται προκειμένου να παρασχεθεί η ολοκλήρωση του σχεδιασμού, παραγωγή, που εγκαθιστά τις υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Το ISO9001: 2001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας οδηγεί για να ελέγξει την ποιότητα όλων των προϊόντων που μας κάνουν να έχουμε τη συνεργασία ευκαιρίας με το τοπ κόσμο 500 επιχειρήσεις για μακροπρόθεσμο, όπως HunterDouglas, Armstrong, και αμερικανικό Decoratiove Ceiling.Also OEM/ODM που εμπορεύεται & που πωλεί, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη.

Ομάδα επιχείρησης

Πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές εφαρμοσμένης μηχανικής απασχολούνται προκειμένου να παρασχεθεί η ολοκλήρωση του σχεδιασμού, παραγωγή, που εγκαθιστά τις υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Το ISO9001: 2001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας οδηγεί για να ελέγξει την ποιότητα όλων των προϊόντων που μας κάνουν να έχουμε τη συνεργασία ευκαιρίας με το τοπ κόσμο 500 επιχειρήσεις για μακροπρόθεσμο. Άλλοι είναι νέοι και ταλαντούχοι με περισσότερο από 5 έτη πρακτικής. Ακριβής QC ομάδα: 10 άνθρωποι παίρνουν τη δαπάνη του ποιοτικού ελέγχου και οι δύο στην κατοικία, τα συστατικά, την επεξεργασία, τη δοκιμή, τη συσκευασία κ.λπ….

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd
Room12,11/F, δρόμος Suntown Building.No.277 Minfeng, περιοχή Liangxi, Wuxi City.214000, Κίνα
Τηλ.::86-510-83720199
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας ανώτατο όριο μετάλλων αργιλίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 aluminummetalceiling.com. All Rights Reserved.